Over ons

DAAROM EMPIREWHEELS!

EmpireWheels is een universeel scooterbedrijf dat gevestigd is in Zuid-Holland. Vanuit ons pand in Hoogvliet Rotterdam bieden wij occasion’s aan van uitstekende kwaliteit, Daarnaast bieden wij onderhoud aan waarbij service en flexibiliteit naar de berijder voorop staat. EmpireWheels haalt uw scooter op wanneer dit u uitkomt, voor het terugbrengen van uw scooter geldt uiteraard hetzelfde. U bent van harte welkom bij ons!

ALLE SCOOTERMERKEN ZIJN WELKOM BIJ ONS!

Bij EmpireWheels in Hoogvliet Rotterdam kunt u terecht voor elk scooter. Wij bieden elk scootermerk aan en hebben de kennis en apparatuur in huis om alle merken scooters te repareren of te onderhouden.

AFSPRAAK = AFSPRAAK

Wij zullen ons altijd houden aan de afspraken die wij met u maken, of het nu gaat om de vooraf opgegeven prijs of als het gaat om de tijdsduur die een reparatie in beslag neemt.

DEGELIJKE OCCASIONS TEGEN EERLIJKE PRIJZEN!

EmpireWheels staat voor Kwaliteit! Wij bieden degelijke occasions aan tegen eerlijke prijzen! Al onze occasions worden grondig nagekeken alvorens ze worden aangeboden.

HELDERE COMMUNICATIE

Als er tijdens een inspectie van uw scooter blijkt dat er reparatie of vervanging van bepaalde onderdelen noodzakelijk is, zal dit pas plaatsvinden na uw goedkeuring.

×

Hallo!

Klik op één van de onderstaande medewerkers op WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?