HEEFT U SCHADE AAN UW SCOOTER DOOR DE SCHULD VAN EEN ANDERE OF DOOR UZELF, DAN HEEFT U VOOR DE VERZEKERING EEN SCHADERAPPORT NODIG. BIJ EMPIREWHEELS BENT U AAN HET JUISTE ADRES VOOR DE TAXATIE.

Hoe werkt het bij EmpireWheels:

  • U komt langs met uw scooter bij EmpireWheels. Samen met u bekijkt een van onze vaakkundige en gekwalificeerde medewerker de schade en dit verwerken wij tot een officieel schaderapport. Bent u niet in staat om uw scooter te brengen? Dan kunnen wij de scooter bij u ophalen.
  • De opgestelde schaderapport levert u aan uw verzekeringsmaatschappij, indien nodig komt er een expert van het verzekeringsmaatschappij langs om ter plekke te kijken.
  • De expert stelt een dagwaarde vast en controleerd of het zinvol is voor de verzekering om over te gaan tot een reparatie of een totaal loss situatie.
  • De kosten van een taxatie is 10% van het getaxeerde bedrag tot een maximaal bedrag van € 100, – dit bedrag moet van te voren bij ons te worden afgerekend. Indien de schade volledige door EmpireWheels gerepareerd mag worden, verrekenen we de taxatiekosten met de reparatie factuur.

Voor een taxatie afspraak kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen: 010 230 8840